Koninginnedag 2012

Koninginnedag 2012

Nog een week en het is zo ver; Koninginnedag 2012! Ik sta alweer te popelen om een goed feestje te vieren.

En terwijl de Koningin op bezoek gaat in Veenendaal, is het tijd voor ons om het beste feestje dat we kunnen vinden te vieren… Maar waar ga jij eigenlijk heen dit jaar?

Amsterdam

Amsterdam staat al jaren bekend als The Place To Be op 30 april. En ook dit jaar is dat echt niet anders! Maar er is een hoop veranderd, en waar zijn dit jaar de beste feestlocaties?

SLAM!FM Koninginnedag 2012

Voor het eerst op het Java-eiland, en SLAM!FM komt met een goede line up. Dit gratis feestje begint om 12:00 en staat garant voor een leuke middag.

Line Up: Afrojack, Ferry Corsten, DJ Jean, The Partysquad, Quintin, Sander van Doorn, Vato Gonzales en MC Tjen

Reizen: Bus 48 vanaf Centraal

Q-DAY Festival 2012

Een aantal grote namen zoals Valtifest, Apenkooi, Backstage en Girls Love DJ’s werken samen om ons met 5 podia de beste DJ’s te brengen. Van old school electro tot de nieuwste vibes: je weet zeker dat je een leuke middag zal hebben!

van 12:00 t/m 20:00 uur

WaarNaast het Olympisch Stadion

Entree€ 13,50 voorverkoop / € 20,– aan de deur

Websitewww.qdayfestival.nl

Koninginnedag 2012

Wicked Jazz Sounds

Wat is leuker dan een combinatie van het altijd gezellige Jordaan met een toffe jazzy sound?  Met de Vrijmakrt en kroegjes op elke hoek, en dan ook nog eens de zwoele sound van Wicked Jazz, weet je zeker dat je middag niet kan mislukken!

Eindhoven

Op zoek naar een goed alternatief voor Amsterdam? Dan kun je met Brabantse gezelligheid uit Eindhoven hart ophalen! Eindhoven wil iedereen bedienen, en daarom vind je op verschillende locaties door de stad zowel Rock&Pop podia als Techno/Electro podia! Wat zijn ze toch attent, die Eindhovenaren! Om alle locaties makkelijk te vinden hebben ze zelfs voor ons een kaartje in elkaar gezet!

Wat: 2 Junxion en E.D.G.E. op Zodiak Commune

Waar: Kennedyplein

Wie: LIVE: 2Junxion vs. SynnyS, LIVE: BIAM, E.D.G.E., Lamot, Saint, Dilemma, Bor, Delucxed, D=p+cer

Waarom: Goede Techno, deinende massas en back-to-back optredens!

Wat: KlockRockOrange

Waar: Klokgebouw

Wie & Waarom: Naast gastheren Peter Pan Speedrock en de tot huis-band benoemde rockers Bang Bang Bazooka, laten stoner-helden Candybar Planet de broekspijpen wapperen, brengt ska-ster Mark Foggo iedereen in beweging én komen de Eindhovense hardcore-veteranen van Violation Of Trust langs voor een reünie-optreden.

Haarlem

Als Haarlemmer weet ik het al lang, maar hier is het reuze gezellig op Koninginnedag! Al een paar jaar vangt Haarlem de overflow van Koninginnedag gangers voor Amsterdam op. En ook dit jaar heeft de stad op verschillende locaties leuke podia opgezet. Zo heb je op de Groenmarkt een podium mogelijk gemaakt door RØRING en Onderstroom met optredens van Koffie, Boemklatsch DJ Crew, Good Meat, Please e.a.

Daarnaast heb je ook de DJ bus die rond rijdt door de stad, je weet dus nooit waar het volgende feest spontaan los barst!

Dus waar ga jij Koninginnedag vieren dit jaar?