5x Essentials in jouw werktas

5x Essentials in jouw werktas

Inhoudsopgave

Als young professional ben je altijd onderweg en wil je goed voorbereid zijn op elke situatie. Of je nu naar kantoor gaat, een zakelijke afspraak hebt of onderweg bent naar een belangrijke vergadering: een goed samengestelde werktas is onmisbaar. Hier zijn vijf essentials die niet mogen ontbreken in jouw werktas!

1. Een stijlvolle leesbril

Of je nu aan het einde van de dag vermoeide ogen hebt van het staren naar een computerscherm of gewoon wat extra hulp nodig hebt bij het lezen van kleine lettertjes, een leesbril is een must-have voor de young professional. Nu wil je er uiteraard wel een die een beetje aansluit op jouw stijl. Skip daarom de standaard saaie modellen en snuffel eens rond bij trendy online aanbieders. Bij bijvoorbeeld Looplabb vind je trendy leesbrillen voor heren in verschillende sterktes, of dit nu +1.00, +2.00 of +2.5 is. 

2. Een compacte laptop of tablet

Een laptop of tablet is onmisbaar voor de young professional, of je nu onderweg bent naar een vergadering of even snel wat werk wilt bijwerken in een koffiebar. Kies voor een compact model dat gemakkelijk in je werktas past, zodat je altijd en overal productief kunt zijn. 

3. Een notitieboekje en pen

Ondanks alle technologische vooruitgang blijft een notitieboekje en pen een essentieel hulpmiddel voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, brainstormsessies of het noteren van belangrijke ideeën onderweg. Kies voor een stijlvol notitieboekje dat past bij jouw professionele uitstraling, dan straal je meteen een vorm van professionaliteit uit als je het boekje tevoorschijn haalt.

4. Een draagbare oplader

Niets is zo vervelend als een lege batterij op het moment dat je hem het hardst nodig hebt. Zorg daarom altijd voor een draagbare oplader in je werktas, zodat je jouw smartphone, tablet of laptop onderweg kunt opladen, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is.

5. Een gezonde snack

Een gezonde snack zoals een handvol noten, een stuk fruit of een energiereep kan je helpen om de dag door te komen zonder een energiedip. Zorg ervoor dat je altijd een gezonde snack bij je hebt, zodat je jezelf kunt oppeppen wanneer je dat nodig hebt.

Met deze vijf essentials in jouw werktas ben je altijd goed voorbereid op elke situatie en kun je met vertrouwen de dag tegemoet gaan.