Car wrapping

Car wrapping

Inhoudsopgave

Hot or not?! Ik vind Car wrapping helemaal hot, carwrapping is het volledig overplakken van een wagen. Dit is mogelijk in vele kleuren en designs, jullie kennen vast de mooie mat zwarte bolides wel die je net even iets te snel inhaalde!

Het totaal gelijk aan spuitwerk overplakken van een auto is sterk verbeterd de afgelopen jaren. Mede door de materialen is de kwaliteit van het aanbrengen beter geworden maar ook de duurzaamheid staat gelijk aan de gemiddelde levensduur van een auto. Dus heb je even niet  de middelen om een nieuwe auto aan te schaffen, laat hem dan wrappen zodat de buren weer denken, waar doet die buurman het van!

Car wrapping

Je kunt het natuurlijk ook zelf proberen maar dan is het uren martelen en er zal maar een scheurtje in komen. Je raakt gefrustreerd van het gepruts en wordt daardoor steeds onvoorzichtiger en voor je het weet lig je worstelend op de grond de folie van je zelf af te trekken. Lekker hoor zo´n wax job!

Tussen de 700 en 1500 euro kun je je auto al laten wrappen. Wil je het toch zelf proberen? Super Charged Miata heeft een handige Nederlandstalige handleiding geschreven over het wrappen van auto’s.