De opkomst van het interactief poepen

De opkomst van het interactief poepen

Inhoudsopgave

Uit een recent onderzoek in de VS is gebleken dat 75% van de (1000) ondervraagden hun mobiele telefoon meeneemt naar het toilet. In de leeftijdsgroep van 28 tot 35 neemt zelfs 91% zijn of haar mobiel mee.

We gaan vrolijk zitten smsen, e-mailen, spelletjes spelen of shoppen tijdens het doen van de kleine of (en liefst) grote boodschap.  25% zegt zelfs zonder telefoon niet eens naar het toilet te gaan. Zo zie je maar weer hoe beïnvloedbaar wij mensen zijn, en hoever onze verslaving passie voor communicatie, social media en techniek gaat.

Mijn persoonlijke top 3 op de poepdoos:

1.Facebook
Houd je in, deze bezigheid vereist geen status update
2.Whats app
Schatje, we moeten nodig weer toilet papier halen
3.Dumpert.nl
Toepasselijke naam voor toepasselijk vermaak


Ook volgen we de strijd om wie de beste en mooiste telefoon levert op de voet, maar waar gaat de techniek heen? Komt Nokia weer terug op zijn oude nummer 1 positie, is het Samsung die deze plaats pakt of heeft Steve zijn kindje toch niet mee zijn graf ingenomen?

Stel je voor dat we over 2 jaar met tablets en smartphones van Philips onder de arm naar het kleinste kamertje gaan omdat deze stilletjes heeft gewerkt aan nieuwe technologieën waar alle grote namen alleen maar van kunnen dromen. Zou dat niet fantastisch zijn!
Hopelijk worden ze minder verwarrend dan de Nokia 888 , want met deze op het toilet moet je wel heel erg alert blijven (al is de vergissing menselijk, hij is niet gewenst).