Dit zijn de tuintrends van deze winter

Dit zijn de tuintrends van deze winter

Inhoudsopgave

De winter is bijna hier en hoewel de temperaturen dalen, betekent dat niet dat we niet van onze buitenruimtes kunnen genieten! Integendeel, er zijn tal van tuintrends die speciaal zijn ontworpen voor deze tijd van het jaar en die je buitenruimte een fantastische uitstraling kunnen geven. Van gezellige tuinhaarden tot warme natuurlijke bestrating en prachtige geïntegreerde tuinverlichting, deze trends zijn er om te blijven. Lees snel verder! 

Gezellige tuinhaarden

Of het nu gaat om een open haard, een vuurkorf of een buiten kachel, tuinhaarden zijn de perfecte manier om warm en gezellig te blijven tijdens de koudere maanden. Tuinhaarden zijn er in alle soorten en maten en kunnen als centraal middelpunt in de tuin worden toegevoegd. Kies een plek waar je zowel tijdens de winteravonden als tijdens de zomeravonden kunt genieten van het vuur en de gezelligheid in eigen tuin.

Natuurlijke Bestrating

Natuurlijke bestrating is perfect voor deze winter: duurzaam, stijlvol en gemakkelijk te onderhouden! Kies voor houten planken, natuursteen of gravel om een prachtige, unieke uitstraling te creëren. Heb je al gedacht aan het plaatsen van tuintafels op dit nieuwe stukje patio? Perfect om te genieten van het winterlandschap terwijl je heerlijk warm en gezellig binnen zit. 

Geïntegreerde tuinverlichting

Buiten zijn wordt nog leuker met de juiste verlichting in je tuin. De nieuwste trend op het gebied van buitenverlichting is geïntegreerde tuinverlichting, die talloze opties biedt om je tuin op prachtige wijze te verlichten. Door deze toe te voegen aan je tuinmeubelen, creëer je een gezellige en uitnodigende sfeer voor vrienden en familie. 

Metallic accessoires

Een trend die vooral tijdens de feestdagen goed tot zijn recht komt, is de trend van metallic accessoires. Koper, zilver en goud kunnen een extra dosis glamour toevoegen aan je winterse tuin. Maak je buitenruimte compleet met metallic deco, zoals glinsterende lichtkettingen, metallic potten en vazen of een chique zilveren tuinstoel. Maar vergeet niet dat het niet bij alleen decoratie blijft, want je kunt ook je tuinmeubelen transformeren met een metalen afwerking. Kies voor metalen krukjes of een tafel voor een nog betere look. 

Waarom zou je je tuin volledig links laten liggen tijdens het koude winterseizoen? Er zijn geen excuses meer, want met deze tuintrends is het mogelijk om je buitenruimte warm, gezellig en stijlvol te maken. Het creëren van een winterwonderland in je eigen achtertuin is helemaal niet moeilijk, dus maak je klaar voor het ultieme gezelligheidsgevoel in je eigen buitenruimte!