Een groot pakket versturen? Kies voor ACE Koeriers!

Een groot pakket versturen? Kies voor ACE Koeriers!

Inhoudsopgave

Verzenden groot pakket is iets wat veel mensen als een lastige klus zien. Ze kunnen voornamelijk niemand vinden die het voor ze doet. Wij zijn hier met ACE Koeriers! Dit bedrijf is in staat om een zwaar pakket versturen in slechts een paar dagen te vervoeren.

Waarom ACE koeriers?

Met ruim 30 jaar ervaring in de branche hebben ze sporen verdiend als betrouwbare partner voor al uw zendingen. De centrale planning in Woerden is 24/7 operationeel, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn, zelfs buiten reguliere kantooruren. Profiteer van hun specialisatie in breekbare zendingen en hun efficiënte track & trace-systeem voor optimale controle over uw verzendingen.

Met een eigen wagenpark, toegewijd personeel en geavanceerde op- en overslagfaciliteiten biedt ACE zekerheid van levering en betrouwbaarheid. Kies voor ACE Courier & Transport voor kwaliteit, betrouwbaarheid en stiptheid bij het leveren van zendingen.

Wat maakt ACE uniek?

In tegenstelling tot veel concurrenten besteden ze niet uit. Ze beschikken over een modern wagenpark, toegewijde koeriers in herkenbare bedrijfskleding en eigen op- en overslagfaciliteiten. Hierdoor garanderen ze niet alleen betrouwbaarheid maar ook representativiteit in elk aspect van hun vervoer. De strategisch gelegen vestigingen in Woerden en Waalre bedienen heel Nederland en zijn naadloos verbonden met hun uitgebreide Europese netwerk.

De centrale planning staat altijd voor u klaar, waarbij hun meldkamer uw zendingen efficiënt coördineert. De vriendelijke chauffeurs, aangestuurd vanuit Woerden, bezorgen uw pakket op de afgesproken tijd en tegen het meest voordelige tarief. Profiteer bovendien van hun gebruiksvriendelijke track & trace systeem, waarmee u zelf eenvoudig uw zendingen kunt invoeren en volgen.

Echt op zoek naar een koerier?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, flexibel en ervaren koeriersbedrijf? Dan moet u bij ACE zijn! Ze zijn gespecialiseerd in het verzenden van afwijkende pakketten en voeren koeriersdiensten uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ongeacht de omvang, garandeert ACE dat uw bestellingen onbeschadigd en op tijd worden afgeleverd, 7 dagen per week, 24 uur per dag, zowel nationaal als internationaal.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Kies voor betrouwbaarheid, kies voor ACE Koeriers.