Inspiratie in de sneeuw

Inspiratie in de sneeuw

Inhoudsopgave

Het winterweer is weer toegeslagen. Al kouwkleumend gaat iedereen zo snel mogelijk binnen voor een heerlijk glaasje glühwein. Of genieten we weer van ouderwetse sneeuwbalgevechten!

Maar niets is mooier dan een wit laagje dons dat nu over de daken en straten ligt. Zeker als je aanstaande zondag een bezoekje brengt aan de eerste Sunday Market van het jaar in het Cultuurpark Westergastfabriek in Amsterdam. Het thema van deze maand is Valentine Shopping.

De Sunday Market is een platform voor jonge talentvolle ontwerpers, kunstenaars en alle andere creatives  zich aan de wereld kunnen tonen. Zo staat in de mission statement op hun website te lezen:

” Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken. Gevestigde namen doen mee, maar ook nieuw talent van de Rietveld Academie en de Design Academy, alsmede ‘andere’ creatives of collectors die wat moois, leuks of geks te bieden hebben.

De Sunday Market is geïnspireerd door de Londense markten als Camden, Portobello en Spitalfield, waar shoppen en creativiteit, inspireren en geïnspireerd worden hand in hand gaan. Dat mag in Amsterdam niet ontbreken.”

Het is een absolute aanrader voor een koude winter dag en natuurlijk top te combineren met een lekkere lunch in een van de vele restaurantjes rond om de Westergastfabriek!