Is leasen ook iets voor jou? 

Is leasen ook iets voor jou? 

Inhoudsopgave

Wie tegenwoordig bij de pomp zijn auto volgooit, schrikt zich een hoedje. De benzineprijzen gaan door het dak en dat in tijden waarin alles al zo duur is. Veel mensen zouden daarom graag de overstap willen maken naar elektrisch rijden. Toch maken maar weinig mensen deze stap omdat zij schrikken van de investering die je voor een elektrische moet maken. Betekent dit dat je dus eerst enorm moet gaan sparen voordat je in een elektrische auto de weg op kunt? Het antwoord luidt: nee. Je hoeft namelijk niet een elektrische auto te kopen om erin te kunnen gaan rijden, je kunt hem namelijk ook gewoon leasen. 

Private lease maakt elektrisch rijden betaalbaar

Als je niet een grote investering wilt of kunt doen wanneer je elektrisch wilt gaan rijden, is private lease elektrische auto een aantrekkelijk alternatief. Op deze manier kun je in een goede auto gaan rijden, geef je geen geld meer uit aan brandstof en dat terwijl je de kosten laag kunt houden. Een elektrische auto leasen via Univé komt met vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse modellen. Wat dacht jij van een mooie Nissan LEAF Acenta? Deze auto is honderd procent elektrisch en heeft een actieradius van maar liefst 270 kilometer. Deze auto is beschikbaar vanaf 485 euro per maand. Heb je liever een sportiever model? Dan is de Dacia Spring misschien iets voor jou? Deze auto is ook nog eens een automaat waardoor je op je gemak van A naar B kunt rijden. Bekijk ook de overige modellen even, er zijn er vele beschikbaar dus er is er altijd een die bij jouw wensen aansluit. 

Welke kosten zijn gedekt? 

Wanneer je een auto gaat leasen via Univé, betaal jij alleen de stroom die je wagen nodig heeft. De rest wordt door Univé gedekt. Jij betaalt een vaste maandpremie gedurende een periode van minimaal een jaar en maximaal vijf jaar. Het onderhoud en eventuele reparaties zijn voor rekening van Univé. Ook wanneer je met pech langs de weg komt te staan, kun je altijd een beroep doen op de pechhulp van deze verzekeraar. Zelfs in het buitenland kun je hulp inschakelen want de pechhulp strekt zich uit over heel Europa. 

De voordeligste deal sluiten 

Wanneer je gaat leasen bij Univé krijg je standaard een nieuwe auto aangeboden. Wil jij graag kosten besparen, dan kun je ook eens kijken of een tweedekans auto iets voor jou is. Dit is een auto die nog maar een of twee jaar gebruikt is dus die nog in heel goede staat is. Het enige verschil wanneer je deze wagen leaset is dat je er minder voor betaalt. Zo rij je dus net zo comfortabel voor een maandpremie die net even wat scherper is. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk.