Laat je bedrijf op een creatieve wijze zien

Laat je bedrijf op een creatieve wijze zien

Inhoudsopgave

Als je een bedrijf beheert, is het cruciaal om de aandacht voor je organisatie levend te houden. Er is veel concurrentie in alle sectoren en het aanbod is ruim. Daarom is het noodzakelijk om veel reclame te maken. Hiervoor kun je online kanalen inzetten, denk aan Facebook, Instagram en Twitter. Maar er zijn meer manieren om de interesse te wekken en je klantenbestand te vergroten. 

Zorg dat je uniek bent

Zorg ervoor dat je bedrijf goed bereikbaar is door middel van een website met een goede online vindbaarheid. Maak je website uniek door de bezoekers te boeien met voortdurend nieuwe blogs en aantrekkelijke acties. Verwijs door naar je social media kanalen om meer verkeer naar je website te trekken. Denk ook aan het tonen van foto’s, video’s en gifjes om de aandacht vast te houden. Laat een marketingteam je helpen om alles uit de website te halen en je te onderscheiden van de concurrentie.

Het nut van een beurs of evenement

De meesten willen weten met wie ze te maken hebben voordat ze een bedrijf kiezen. Hiervoor is persoonlijk contact een belangrijk aspect. Beurzen en evenementen zijn een uitstekende locatie om mensen kennis te laten maken met jou en je bedrijf. De bezoekers zijn hier met een specifieke bedoeling, waar je slim op kunt inspelen. Ook al spreek je niet iedereen aan, ze lopen wel langs je stand waardoor de kans dat ze de naam van je organisatie onthouden aanzienlijk groot is. Laat truien met opdruk maken met de naam van je bedrijf. Deze draag je tijdens de beurs of op het evenement. Ze zullen opgemerkt worden door bezoekers van je stand en passanten. Verras bezoekers met leuke goodiebags. Stop er een brochure in, bedrukte artikelen en wat lekkers. Laat bruikbare promotieartikelen of relatiegeschenken bedrukken. Je klanten voelen zich extra gewaardeerd en zullen ze jouw bedrijf ook bij anderen aanbevelen.

Open dag

Mensen willen graag weten wat er binnen jouw bedrijf gebeurt. Daarom is het een leuk idee om een open dag te organiseren. Maak er een gezellige tijd van en serveer met hapjes en drankjes en regel wat vermaak voor de kinderen. Het is een goede manier om nieuwe connecties te maken en je naamsbekendheid te vergroten.