Last Minute Valentijn

Last Minute Valentijn

Inhoudsopgave

Misschien zijn alle subtiele hints je de afgelopen weken voorbij gegaan, had je even andere zaken aan je hoofd, of heb je zelfs je lief pas in de afgelopen week ontmoet. Welke reden dan ook, het hoeft geen excuus te zijn om met lege handen op Valentijnsdag aan te komen.

Hier vind je de leukste tips om nog op de valreep de liefste Valentijn van dit jaar te worden:

Love is in the air


Koop een I LOVE YOU helium ballon, rijd naar het werk van je partner en bind deze vast aan zijn/haar auto of fiets.
(je kunt ook eventueel kiezen voor de schuur, kledingkast of een andere onverwachte plek in huis)  – via thefuntimesguide

Double the work – double the fun


Betrek je partner bij het cadeau; ga vanavond een uurtje zitten en schrijf samen allerlei romantische (of erotische ideeen) op stukjes papier.
Vouw deze dubbel, en stop ze in een lege glazen pot of sigarendoos.
Vervolgens spreek je met je partner af dat je 1x per week/maand een dag vast zet om een idee te grabbelen en uit te voeren.

Love Food


Simpel en lekker, maak een gerecht of snack in de vorm van een hart. Je kunt het je zo moeilijk of makkelijk mogelijk maken als je wilt.
Ik zou zelf voor makkelijk kiezen en cakjes, boterhammen of pannenkoeken uitsteken met een hartvormige koekjes uitsteker (bijv van de Hema),
of de heerlijke Heart ShapedPizza van Yummy Mummy maken.

The best presents come in BIG packages


Kaarsjes aan, wijntje open en jezelf verpakt in een rode strik cadeau geven, succes gegarandeerd.

Love coupons


Je kunt ze zelf maken, of er een aantal uitzoeken en afprinten op Love coupons.
Belangrijk: Het is een vrij afgezaagd cadeau dat al door duizenden mensen is gegeven als zij Valentijn (of een verjaardag) zijn vergeten. Je moet dit dus gaan compenseren met de tekst op de coupons – een coupon om een keer de afwas te doen is niet genoeg.

Anonieme Valentijn Tweets


Verras je iemand liever anoniem? Je bent vandaag helaas te laat om een kaartje te sturen, en het risico om gesnapt te worden is natuurlijk vrij aanzienlijk als je zelf voor postbode gaat spelen. Wat dacht je van een anonieme liefdesverklaring via Twitter?
Hier kun je op Beautygloss lezen hoe het werkt.

I love you to the moon and back


Wil je echt een origineel Valentijnscadeau? Benoem dan een ster naar je geliefde! Allereerst moet je jouw eigen ster registreren via Online Star Register. Heb je dit gedaan, dan ontvang je thuis een cadeaupakket. Hiermee heb je toegang tot de sterrenpagina die jezelf kunt samenstellen door middel van persoonlijke foto’s en video’s. In het pakket zit ook de link, waarbij je jouw eigen ster kan bekijken via Google Sky. Een ster benoemen kost €34,95. – via Vrouwblog

– Het gaat er uiteindelijk niet om hoeveel geld je uitgeeft aan een verrassing, maar hoe je dit presenteert en wat jouw gevoel erachter is.