Rokjesdag!

Rokjesdag!

Inhoudsopgave

Warning ..warning! Elk jaar lijkt hij zij uit het niets op te doemen; Rokjesdag.
Door mannen geliefd, door vrouwen veelal gevreesd, maar met een beetje voorbereiding kunnen we er dit jaar verandering in brengen!

De term rokjesdag komt uit begin jaren ´90 en staat voor de eerste echte warme dag van het jaar. Op wonderbaarlijke wijze verschijnen samen met de eerste zonnenstralen ook de de rokjes in alle soorten en maten op straat.

Rokjesbarometer


Rokjesbarometer voorspelt aan de hand van Twitter berichten wanneer rokjesdag gaat komen. Je vindt er naast actuele Tweets en een voorspellingsgrafiek ook leuke achtergrond informatie over deze bijzondere dag.

Rokjesdag voorbereidingen

1. Ontharen die benen! Geen excuus, de komende maanden zorg je ervoor dat er geen haartje op je benen te vinden is.

2. Scrub je droge wintervelletje van je benen af, en probeer dit 1x per week bij te houden. Hier een lekker scrubje om thusi zelf te maken.

3. Smeren, smeren, smeren. Je wilt natuurlijk niet met uitgedroogde benen op straat lopen. Indien je huid de kleur van kipfilets heeft dan is het erg fijn om gebruik te maken van een zelfbruinende bodylotion.

4. Vergeet je voeten en teennagels niet en las een 2 wekelijkse pedicure (of touch up) in.

5. Neem de trap, ga een extra rondje fietsen of hardlopen. Je benen zijn dan straks fit genoeg om uren te kunnen paraderen.

6. Last, but not least; ga shoppen! Want op rokjesdag mag JIJ gezien worden.

Komt rokjesdag toch nog als een verrassing om de hoek zetten? Geen nood! De maxiskirts zijn dit jaar ook nog in de mode.