Safari must haves

Safari must haves

Inhoudsopgave

Er zijn een aantal momenten in ons leven waarbij we vanzelfsprekend ons geld over de balk smijten: bruiloften , die extra verzekering op je huurauto, en een uitgebreide uitrusting voor onze safari vakantie.

Vooral de laatste kan nogal voor plaatselijke jeuk zorgen aangezien je in ruil voor veel geld vaak gewoon gigantisch voor lul staat.

Op Fathom kun je de complete (en hilarische) post lezen van Stephanie March, (zelf net terug uit Afrika) waarbij ze haar expertise los laat over de ideale uitrusting zodat je een lichtbepakte en relaxte Safari tegemoed kan gaan.

Safari must haves

Safari Must haves


Ventilerend shirt


Niet moeilijk te doen, elk katoenen met knoopjes is goed. Lange mouwen zijn wel fijn , je kunt ze zelfs heel fashionable oprollen voordat de felle zon of scherpe doornen om de hoek komen kijken.

Zonnenbrand en insektenspray


Neem het mee! En.. nog belangrijker.. gebruik het elke dag! Deet is duur, maar het werkt. En zeg nu zelf; alles beter dan 100 insekten beten

Schoenen


Stephanie zweert bij haar Converse of Haviana´s  aangezien ze nog steeds geen bergschoenen is tegen gekomen die ze aankan naar een avondje uit (eten). Een lichter alternatief voor bergschoenen zijn hardloop schoenen, zorg er wel voor dat alle foto´s worden genomen vanaf je kneeen

Safari must not haves

Suffe hoeden met flappen en zakken, stelletjes met matching khaki outfits, grote flessen zonnenbrand.

En tot slot het belangrijkste; vergeet niet dat je te gast bent in een ander land, en dat je op vakantie gaat om lol te hebben.
Je bent Bear Grylls niet, en je gaat ook je beste vriend niet helpen verhuizen in je oude kloffie. Neem een leuk jurkje mee, of een leuk overhemd.