Welke Studio Anneloes blouse past het best bij jou?

Welke Studio Anneloes blouse past het best bij jou?

Inhoudsopgave

Elke vrouw heeft wel een blouse in haar kast hangen. Of het nu voor een feestje is, een dag op kantoor of belangrijk evenement: een blouse past eigenlijk altijd. Het is daarmee een basisitem voor elke garderobe. Alle vrouwen hebben natuurlijk een ander figuur. En of dit nu voller of slanker is, groter of kleiner, met brede schouders of juist een rechte taille: voor iedereen is er een mogelijkheid om een blouse te dragen én daarbij het figuur op de juiste manier te accentueren. Wil je weten welke soort Studio Anneloes blouses het best bij jou en je figuur past? Lees dan gauw verder.

Wat voor soorten blouses zijn er eigenlijk? 

Tegenwoordig bestaan er een hoop verschillende soorten blouses. Toch zijn er altijd wel een paar modellen die er altijd tussenuit springen. De meest bekende is de tuniek, een wat breder uitvallende blouse met een ronde halslijn en vaak wat kortere mouwen. Ook is er de getaillerde blouse, waarbij het accent wordt gelegd op de lengteplooien die aan de voorkant zitten, of is er juist de lange blouse die weer geen lengteplooien heeft. Voor alle modellen bestaan er een oneindig aantal variaties op kleur, motief en maat. Ook bij Studio Anneloes.

Welke blouse moet je kiezen?

Welke blouse je draagt ligt natuurlijk helemaal aan wat jij graag wil accentueren aan je lichaam. Vind je het bijvoorbeeld fijn om vooral je hals te laten zien maar misschien wat minder van je buik, kies dan voor een Studio Anneloes tuniek. Ben je daarentegen blij met je lange, slanke figuur? Dan kan je ook besluiten om een lange blouse zonder lengteplooien aan te doen. En laat je misschien liever niet zien dat je weinig decolleté hebt, dan kan je kiezen voor een uitbundig Studio Anneloes model met weelderige print en ruches, dat de aandacht hiervan afhaalt. 

Hoe draag je de blouse?

Buiten de verschillende modellen die er zijn, kan je ook letten op de manier waarop je die modellen draagt. Wil je bijvoorbeeld vooral het accent van bijvoorbeeld je lengte afhalen, dan kan je het best je blouse in je broek stoppen. Heb je liever dat mensen geen aandacht besteden aan je compacte lichaamsbouw, stroop dan je mouwen op zodat je lichaam iets langer lijkt. En laat je niet graag je buik of borsten zien, draag dan een simpele tuniek die zo over deze zones heen valt. Voor ieder wat wils bij Studio Anneloes.