Trouwjurk

Welke silhouet trouwjurk moet je kiezen?

Inhoudsopgave

Als je op zoek gaat naar een trouwjurk, wil je er natuurlijk een kiezen die zo goed mogelijk bij je figuur past. Er zijn gelukkig enorm veel verschillende trouwjurken waar je uit kunt kiezen. Je kunt bij de bruidswinkel gemakkelijk terecht voor de perfecte trouwjurk voor jouw bruiloft. Zorg ervoor dat je een idee hebt wat je graag wilt van je bruidsjurk, zodat je een goede keuze kunt maken. In dit blogbericht willen we je graag de verschillende jurken uitleggen!

Een A-lijn silhouet trouwjurk

Een van de populaire trouwjurken, is de A-lijn silhouet trouwjurk. De trouwjurk lijkt op een letter A. Dit zie je terug in de strakke taille en de breed uitlopende jurk. De A-lijn is verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten, en kan van een zeer wijde jurk tot een licht uitlopende A-lijn. De jurk is perfect voor een romantische uitstraling. Als je er tip top uit wilt zien met je bruiloft, is de A-lijn trouwjurk perfect!

De baljurk 

Een andere jurk die we vaak terug zien komen, is de baljurk. Deze jurk ken je waarschijnlijk wel van de sprookjes, zoals assepoester. De baljurk is een jurk met een smalle taille die zeer wijd uiteenloopt aan de onderkant. Vaak ziet de baljurk er sprookjesachtig uit en zit er een glans overheen. De jurk is voor veel verschillende figuren erg goed, maar met name als je brede heupen hebt, past de jurk erg goed!

De fit & flare jurk

Als je op zoek bent naar een mooie trouwjurk, dan kun je ook de keuze laten vallen op de fit & flare jurk. Deze jurk is vergelijkbaar met de mermaid jurk. De jurk loopt namelijk steeds wijder uit naar beneden. De jurk is perfect om een mooie taille uit te laten komen, maar niet de heupen en billen. Ook als je kleiner bent, kan de jurk een zeer goede pasvorm zijn. De jurk laat je namelijk net wat langer lijken!

De mermaid trouwjurk

De naam doet het al een beetje vermoeden. De jurk is aan de bovenkant er strak en loopt tot de knie strakker. Als hij bij de knie aankomt, slaat hij wijd uit. Hierdoor heeft de jurk een zeemeermin look. De jurk is erg goed om de heupen, billen en buik te accentueren. Het is niet perse nodig om slank te zijn voor de jurk, want hij accentueert je vormen perfect!

Een rechte silhouet jurk

Ben je op zoek naar een jurk met een rechte lijn? Dan is deze jurk perfect. Met deze trouwjurk accentueer je je heupen niet, maar je laat wel de subtiele lijnen van je lichaam zien. Door de jurk lijk je dan ook net een stukje langer!